Værkfører
John Weiskvist, er den daglige leder af vores travle værksted
- og står for indskrivning af vogne og kontakten til kunderne.
For tidsbestilling til værkstedet ring 6221 7007 og tryk værksted.
Mandag til Torsdag
kl. 10-14 og Fredag 10-12 for aftale med John.
Kan også kontaktes pr. mail vaerksted@svendborgcampingcenter.dk

 

CAMPINGVÆRKSTED - ET VÆRKSTED SPECIALISERET I CAMPINGVOGNE PÅ FYN NÆR SJÆLLAND

 

 I april 2004 indviede Svendborg Camping Center deres nye moderne campingvognsværksted på 370 kvadratmeter, og med udvidelsen i 2020 rådes der nu ialt over 600 kvadratmeter, og et veluddannet værkstedspersonale. Mekanikerne er eksperter og utrolige erfarne inden for alle typer reparationer af campingvogne. Personalet udfører reparationer på alle mærker og modeller samt forsikringsskader. Efter campingvognen har været i hænderne på vores kyndige mekanikere, kan familien trygt trille ud på den næste campingferie.
Vi forhandler som de eneste på Fyn også nye autocampere, og udfører derfor også rep./ service og forsikringsskader på disse.

Hvis man kan lide at tage campingvognen med syd på, f.eks. Spanien, Frankrig og Italien, hvor man ofte kører i bjergrigt terræn, er det en god idé at få tjekket sine bremser og undervogn. Bjergkørsel tærer på både bremser, undervogn og dæk. Husk derfor også jævnligt at få tjekket dækkenes tilstand, da selv den mindste revne kan have katastrofale konsekvenser.

 DIN LOKALE CAMPINGVOGNSMEKANIKER

På værkstedet hos Svendborg Camping Center, står vores erfarne og dygtige medarbejdere altid klar til at hjælpe. Uanset om reparation er stor eller lille, eller om køretøjet skal have et eftersyn, kan du roligt regne med den altid kommer ud på den anden side i topform. Vi hjælper kunder fra hele Fyn, og også gerne resten af landet med at sikre, at campingvognen hat fået den bedste behandling. Sving forbi vores værksted i Svendborg eller kontakt os i dag på telefon 62 21 70 07 eller på mail vaerksted@svendborgcampingcenter.dk - direkte tlf. 24973514