Autocampere

Sortering
Visning

Fyns hyggeligste campingcenter

Hos Svendborg Camping Center tilbyder vi moderne faciliteter og et stort udvalg af alt, du har brug for til din campingferie. Vores kompetente personale står altid klar med gode råd og kyndig vejledning i forbindelse med købet af ny autocamper. Der findes ikke de spørgsmål, vi ikke kan svare på, og vi har en indgående viden om alle modellerne i Hobbys store program.

Hvis der er noget, du er i tvivl om, skal du ikke tøve med at komme forbi vores campingcenter eller med at spørge en af vores dygtige medarbejdere til råds. Vi ønsker blot at hjælpe dig til at gøre det rette køb, når du er på udkig efter en ny autocamper.

 

Oplev fordelene ved en autocamper

Som du sikkert allerede ved, findes der mange fordele ved at tage på ferie med en autocamper. Med en autocamper er du altid sikret en nem og hurtig opstilling ved ankomsten samt en hurtig afrejse, så du kan nyde din ferietid fuldt ud uden at skulle bruge for meget tid på at pakke ud eller pakke ned.

Desuden har du med en autocamper altid alle faciliteter lige ved hånden, og det gælder både under rejsen, og når du skal på udflugter undervejs. Netop dette giver dig også en masse overnatningsmuligheder i Danmark og i Europa hele året – og hele døgnet – rundt.

Autocamperen giver dig en høj kørehastighed, så du hurtigt kan nå dine rejsedestinationer. Din nye autocamper er naturligvis også nem at parkere ved indkøb og ved dine mange oplevelser undervejs, så du behøver ikke at være nervøs for, om du kan finde plads. Dine ferieoplevelser med en ny eller brugt autocamper ligger blot og venter på dig.

 

Andre vigtige overvejelser, når du skal købe en autocamper

For langt de fleste er det en stor og velovervejet beslutning at investere i en autocamper. Derfor følger der også mange vigtige overvejelser med, der skal sikre det rette køb, der på bedst mulig vis tilgodeser alle de ønsker, I har for jeres nye autocamper.

Det er blandt andet vigtigt at overveje, hvor mange I skal kunne tage på ferie i autocamperen for at finde ud af, hvilken model og størrelse, det skal være. Skal der være plads til hele familien, eller foretrækker I hellere en mindre model? Derudover er det en god idé at overveje, hvor mange faciliteter, I ønsker, autocamperen skal have samt overveje et estimat af jeres budget. Hvis I på forhånd har gjort jer disse overvejelser, kan vi vejlede jer endnu bedre til det helt rigtige køb.

 

Byg-selv-autocamper – vælg udstyr, der matcher jeres behov

Alle vores modeller naturligvis er udstyrede og ferieklare, men ønsker du lidt ekstra udstyr, eller har du nogle andre idéer til, hvordan din nye autocamper også kan være udstyret, har du også mulighed for dette. Du kan nemlig selv konfigurere din egen autocamper med netop det udstyr, du ønsker, både hvad angår bilens og opholdsafdelingens udstyr.

Alle Hobbys modeller fås med en række valgmuligheder, når det kommer til udstyr. Du kan vælge mellem dobbeltsenge, enkeltsenge, hæve/-sænkesenge eller køjer – eller du kan lave en valgfri kombination af disse. Vi kalder det HOBBY Komplet – netop fordi Hobby har alt i udstyr.