Obs. Flere vogne er under oprettelse under nye/brugte campingvogne på hjemmesiden.

Ring for mere info på 62217007.


Specialister i eftermontering og ekstraudstyr

Vores værkstedspersonale deltager løbende i kurser for at holde sig opdateret på det nyeste, så de altid har de bedste kompetencer til at reparere din campingvogn. Vi er specialiserede i eftermontering og ekstraudstyr som markiser, mover, solceller, cykelholdere mm. 

Campingværksted - Et værksted specialiseret i campingvogne på Fyn nær Sjælland

I april 2004 indviede Svendborg Camping Center et stort moderne campingvognsværksted på 370 kvadratmeter med et veluddannet værkstedspersonale. Mekanikerne er eksperter og utrolig erfarne inden for alle typer reparation af campingvogne. Personalet udfører reparationer på alle mærker og modeller samt forsikringsskader. Efter campingvognen har været forbi vores kyndige mekanikere, kan familien roligt trille ud på den næste campingferie.

Derudover har vi også stor erfaring inden for korrektion af skader på alle vognmodeller. Hvis man kan lide at tage campingvognen med syd på, såsom Spanien, Frankrig og Italien, hvor man ofte kører i bjerget terræn, er det en god idé jævnligt at få tjekket sine bremser og undervogn. Bjergkørsel tærer nemlig på både bremser, undervogn og dæk. Husk derfor også jævnligt at få tjekket dækkenes tilstand, da selv den mindste revne kan have katastrofale konsekvenser.

Din lokale campingvognsmekaniker

I værkstedet hos Svendborg Camping Center, står vores erfarne og dygtige medarbejdere altid klar til at hjælpe. Uanset om reparationen er stor eller lille, eller om vognen bare skal have et eftersyn, kan du roligt regne med, at den altid kommer ud på den anden side i topform. Vi hjælper kunder fra hele Fyn og også gerne resten af landet med at sikre, at deres vogn er i dens bedste stand til at give familien nye ferieminder. Sving forbi vores værksted i Svendborg eller kontakt os i dag på telefon 62 21 70 07 eller på mail svendborgcampingcenter@mail.dk og hør nærmere.​