Der er et Kampa fortelt til alle

En af nyhederne Kampa lancerer i 2019 er Club Air Pro​.                        

Et helt nyt dansk design af et oppusteligt fortelt, der let og ubesværet kombinerer form og funktion. Velkendt klassisk stil, stiv konstruktion og en smuk front der kendetegner Club. Fås i størrelserne 330, 390 og 450. Dybde 275 .     Pris str. 330  Kr. 11.198.-

Fortelt til campingvogn

Air Break Pro er verdens første oppustelige læsejl. Bare pløk det fast og pump - det har aldrig været nemmere at sætte et læsejl op.

Læsejlet kan bruges fritstående eller forbindes til fronten af forteltet og dermed skabe et lukket område. Fås i udgaver med 3 eller 5 paneler.

3 paneler:  Højde 140 CM Længde 620 CM   Kr. 2.998.-    5 paneler:   Højde 140 CM Længde 840 CM   Kr. 3.798.-

Kom ind i butikken for mere info, og få meget mere at vide om Kampa's store flotte program.  

Når man tager på camping i Danmark, selv midt i højsommeren, kan man ikke altid stole på, at der er høj sol, ingen blæst og temperaturer over 25 grader. Med et fortelt kan du danne rammerne om udendørshygge på campingferien uanset vejr! De famøse danske sommerbyger kommer ofte ubelejligt, og kan få hele familien til at søge indenfor midt i aftensmaden. Med et fortelt kan I stadig nyde aftensmaden, et spil kort eller en kold cola udendørs, mens I sidder i læ for både regn og blæst.

Et fortelt til alle typer behov                                  

Der findes forskellige typer fortelte, og alle har hver deres fordele, afhængig af hvad man ønsker. Nogle familier har brug for et stort fortelt med plads til campingmøbler, legetøj, grill og lignende, mens andre blot har brug for et lille fortelt, som kan danne ly for regnen. Hos Svendborg Camping Center, forhandler vi bl.a. det danske mærke Isabella, hvor både design, funktionalitet og holdbarhed altid nytænkes. 

Med et fortelt fra Isabella får du et flot og æstetisk, funktionelt og holdbart fortelt til din campingvogn, der kan være familiens trofaste følgesvend på mange campingferier. Vi forhandler desuden de smarte Kampatelte, hvor teltet bliver holdt oppe ved at puste luft i det, i stedet for at blive holdt oppe af stænger.​

Besøg butikken og se vores udvalg af fortelte

I vores butik i Svendborg på Fyn, forhandler vi hele Isabellas program, og vi har altid et stort antal opslåede telte i centret, så du kan danne dig det bedste indtryk at dit nye fortelt. I butikken står der altid kompetente medarbejdere klar til at hjælpe og vejlede dig, uanset om du skal have nyt fortelt eller andet til campingferien. Kontakt os i dag på 62 21 70 07 eller på mail svendborgcampingcenter@mail.dk.