SPA-5000

Dato: 19- 05- 2023

Split unit klimaanlæg SPA-5000

Mestic split unit klimaanlæg SPA-5000 køler, ventilerer og affugter din campingvogn. Den kraftige køleeffekt på 1495 W sikrer en behagelig temperatur indenfor. Takket være de trinløst justerbare beslag kan du nemt selv hænge klimaanlægget i vinduesåbningen.

Nem montering i vinduesåbningen

Hold din campingvogn eller autocamper behageligt kølig på varme dage med Mestic split unit klimaanlægget SPA-5000. Du skal blot hænge klimaanlægget op i vinduesåbningen med de trinløst justerbare beslag. Det innovative split unit klimaanlæg består af to dele: kondensator (udendørs enhed) og fordamper (indendørs enhed). Disse er forbundet via fleksible rør gennem vinduet. Disse rør er så tynde, at vinduet kun behøver at stå lidt på klem. Takket være de trinløst justerbare monteringsbeslag passer klimaanlægget til næsten alle campingvogne og autocampere. Udendørsenheden på dette campingvognsklimaanlæg har isoleringsklasse IPX4. Det betyder, at du roligt kan lade enheden hænge udenfor under en regnbyge. Har du ikke brug for klimaanlægget i et stykke tid? Så kan du også nemt fjerne det.

Vigtigste fordele

  • Køler, ventilerer og affugter
  • Meget enkel, universel fastgørelse
  • Kølekapacitet: 1495 W (5100 BTU)
  • Justerbar temperatur: 16 °C til 30 °C
  • Inklusive nattilstand
  • Støjniveau: 55 dB

Kraftfuldt klimaanlæg til campingvogne

Mestic split unit klimaanlægget SPA-5000 har en effekt på 1495 W og kører på det miljøvenlige kølemiddel R290. Du kan nemt indstille temperaturen på det digitale touchpanel til mellem 16 °C og 30 °C. Klimaanlægget holder køretøjer på op til 6 m længde vidunderligt kølige. Takket være det nominelle strømforbrug på 600 W behøver du ikke at bekymre dig om at overbelaste strømmen under din campingferie. Klimaanlægget har tre ventilationstilstande og et støjniveau på 55 dB. Skifter du til nattilstand om natten? Så slukkes lyset på apparatet, og det skifter til den laveste ventilationsindstilling. Nyd din søvn uforstyrret ved en behagelig temperatur.

Hvis du vælger Mestic split unit klimaanlægget SPA-5000, så ved du, at du vil få en behagelig kølig campingvogn på din ferie. Klimaanlægget kan justeres fra 16 °C til 30 °C og er egnet til køretøjer på op til 6 m længde.   Kr. 5.695,-