Obs. Flere vogne er under oprettelse under nye/brugte campingvogne på hjemmesiden.

Ring for mere info på 62217007.


CAMPINGVOGNE

SE VORES UDVALG AF NYE CAMPINGVOGNE

Campingvognsferier er utrolig populære blandt mange danske familier. Der er noget helt særligt ved at tilbringe sin ferie ude i naturen med en campingvogn som følgesvend, og der findes mange fantastiske campingpladser i Danmark og resten af Europa. Uanset om du ønsker en campingferie i Danmark eller udlandet, om sommeren eller vinteren, er en campingvogn en vigtig del af ferien. Den skal være med til at danne de fysiske rammer, og det er derfor vigtigt, at I finder den helt rette, der dækker familiens behov og ønsker.​

Adria Adora 613 HT

Tilbage til oversigten

Beskrivelse

Ny Adria Adora 613 HT fra 2019 er en super lækker vogn med centralvarme og ATC.
Vognen er indrettet med stort køkken i fronten, midtersiddegruppe med sofa, 2 gode enkeltsenge og stort toilet / bade rum i bagenden.

Specifikationer

2019

250 cm.

6

4

Udstyr & funktioner

Enkeltsenge
Hævebart hovedgærde
Sengetæppe
Hæve/sænkebord
Rundsiddegruppe
Kassettegardiner
Fluenetsdør
ATC (Aut. Trailer Ctrl.)
Stabilisator
Stor tagluge
Serviceklap
3 gasblus
Køleskab
Ekstra stort toiletrum
Thetford toilet
Brusekabine
Centralt lysanlæg
Spots i siddegruppe
Indirekte lys sid.grp.
Senge-spots
Bluetooth højtaler
Antennekabel indlagt
Fladskærmsholder
Centralvarme
Gulvvarme
Varmtvand
Fast vandtank

219.475,00 kr.

ALSIDIGE CAMPINGVOGNE

TIL ALLE BEHOV

Hos Svendborg Camping Center har vi altid et bredt udvalg af campingvogne af forskellige mærker og modeller. Hvilken campingvogn I skal vælge kommer helt an på feriens art, familiens størrelse, og hvad I har af ønsker og behov. I vores store butik i Svendborg på Fyn, har vi altid forskellige udstillingsmodeller fremme, så I har mulighed for at se og træde ind i vognen før i køber.

Vores erfarne medarbejdere ved en hel masse om camping, og hvad man har brug for på en campingferie. Uanset om i er første gangs campister, eller om I har været campister i mange går, kan vores medarbejdere helt sikkert bidrage med et godt råd og vejledning ift. jeres nye vogn.

SALG AF

CAMPINGVOGNE

Svendborg Camping Center er beliggende i Svendborg på Fyn, men servicerer kunder fra Både Jylland & Sjælland. Vi står for salg af campingvogne og meget andet til campingferien. Kom forbi vores butik i Svendborg og oplev en vaskeægte campingstemning, mens du kigger på vores mange udstillingscampingvogne.

Kontakt os i dag på telefon 62 21 70 07 eller på mail svendborgcampingcenter@mail.dk, hvis du har spørgsmål om vores campingvogne eller andet.