Obs. Flere vogne er under oprettelse under nye/brugte campingvogne på hjemmesiden.

Ring for mere info på 62217007.


Brugte

Campingvogne

Campingvognsferier er utrolig populære blandt mange danske familier. Der er noget helt særligt ved at tilbringe sin ferie ude i naturen med en campingvogn som følgesvend, og der findes mange fantastiske campingpladser i Danmark og resten af Europa. Uanset om du ønsker en campingferie i Danmark eller udlandet, om sommeren eller vinteren, er en campingvogn en vigtig del af ferien. Den skal være med til at danne de fysiske rammer, og det er derfor vigtigt, at I finder den helt rette, der dækker familiens behov og ønsker.​

Hobby 460 UFe Excellent

Tilbage til oversigten

Beskrivelse

Flot Hobby, helt som ny og den perfekte vogn til 2 personer. Der er en del ekstraudstyr monteret på vognen bl.a. Mover, som gør det til en leg at køre vognen på plads.

Prisen er inkl. lev.omk. + Nr.plade

Specifikationer

2016

230 cm.

4

4

Udstyr & funktioner

Dobbeltseng
Rundsiddegruppe
Cassettegardiner
Stabilisator
Stor tagluge
Serviceklap
3 gasblus
Køleskab
Thetford toilet
Senge-spots
Fladskærmsholder
Gasovn m/blæser
Varmtvand
Fast vandtank
Byvandstilslutning

154.980,00 kr.

Salg af campingvogne​ på Fyn nær Sjælland

Vores erfarne medarbejdere ved en hel masse om camping, og hvad man har brug for på en campingferie. Uanset om i er første gangs campister, eller om I har været campister i mange går, kan vores medarbejdere helt sikkert bidrage med et godt råd og vejledning ift. jeres nye vogn.

Salg af campingvogne

Svendborg Camping Center er beliggende i Svendborg på Fyn, men servicerer kunder fra Både Jylland & SJælland. Vi står for salg af campingvogne og meget andet til campingferien. Kom forbi vores butik i Svendborg og oplev en vaskeægte campingstemning, mens du kigger på vores mange udstillingscampingvogne. Kontakt os i dag på telefon 62 21 70 07 eller på mail svendborgcampingcenter@mail.dk, hvis du har spørgsmål om vores campingvogne eller andet.