​Ring: ​62217007

​Campingvogne

Se vores flotte udvalg af nye -og brugte campingvogne

​Værksted

Vi er autoriseret DCU Testcenter og godkendt Campingværksted

Alle DCU's Testcentre er udvalgte autoriserede værksteder, som alle lever op til de krav, DCU og forbrugerne stiller til kvalitet, sikkerhed og grundighed.

DCU medlemsrabat på serviceeftersyn.

01.03 - 31.08 : 5% på DCU test 01.09 - 28.02 : 15% på DCU test

​Campingværksted - Et værksted specialiseret i campingvogne på Fyn nær Sjælland

I april 2004 indviede Svendborg Camping Center et stort moderne campingvognsværksted på 370 kvadratmeter med et veluddannet værkstedspersonale. Mekanikerne er eksperter og utrolig erfarne inden for alle typer reparation af campingvogne. Personalet udfører reparationer på alle mærker og modeller samt forsikringsskader. Efter campingvognen har været forbi vores kyndige mekanikere, kan familien roligt trille ud på den næste campingferie.

Specialister i eftermontering og ekstraudstyr

Vores værkstedspersonale deltager løbende i kurser for at holde sig opdateret på det nyeste, så de altid har de bedste kompetencer til at reparere din campingvogn. Vi er specialiserede i eftermontering og ekstraudstyr som markiser, mover, solceller, cykelholdere mm. 

Derudover har vi også stor erfaring inden for korrektion af skader på alle vognmodeller. Hvis man kan lide at tage campingvognen med syd på, såsom Spanien, Frankrig og Italien, hvor man ofte kører i bjerget terræn, er det en god idé jævnligt at få tjekket sine bremser og undervogn. Bjergkørsel tærer nemlig på både bremser, undervogn og dæk. Husk derfor også jævnligt at få tjekket dækkenes tilstand, da selv den mindste revne kan have katastrofale konsekvenser..

Din lokale campingvognsmekaniker

I værkstedet hos Svendborg Camping Center, står vores erfarne og dygtige medarbejdere altid klar til at hjælpe. Uanset om reparationen er stor eller lille, eller om vognen bare skal have et eftersyn, kan du roligt regne med, at den altid kommer ud på den anden side i topform. Vi hjælper kunder fra hele Fyn og også gerne resten af landet med at sikre, at deres vogn er i dens bedste stand til at give familien nye ferieminder. Sving forbi vores værksted i Svendborg eller kontakt os i dag på telefon 62 21 70 07 eller på mail svendborgcampingcenter@mail.dk og hør nærmere.​

Åbningstider

Åbningstider:

Mandag- Fredag: 10.00 - 17.00​
​Lørdag:  Lukket
​Søndag:  Lukket

Kontakt

Svendborg Camping Center Porthusvænget 3

5700 Svendborg

Tlf.: 62 21 70 07

Nyheder​

Historisk lave renter på lån

Gå ind under finansiering og se eksempler på, hvordan du kan få finansieret din campingvogn og eksempler på hvad det koster om måneden.

​Tilmeld Nyhedsbrev

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

"Fantastisk service helt klart ikke sidste gang vi handler der"
​★ ★ ★ ★ ★

-Ingelise Nielsen

Vurderet 4.5 / 5 stjerner ud fra mere end 8 anmeldelser fra Facebook

​Firmainformation

Svendborg Camping

CVR: 29628521