CAMPINGVOGNE

SE VORES UDVALG AF NYE CAMPINGVOGNE

Campingvognsferier er utrolig populære blandt mange danske familier. Der er noget helt særligt ved at tilbringe sin ferie ude i naturen med en campingvogn som følgesvend, og der findes mange fantastiske campingpladser i Danmark og resten af Europa. Uanset om du ønsker en campingferie i Danmark eller udlandet, om sommeren eller vinteren, er en campingvogn en vigtig del af ferien. Den skal være med til at danne de fysiske rammer, og det er derfor vigtigt, at I finder den helt rette, der dækker familiens behov og ønsker.​

Adria Action 391 PH

Tilbage til oversigten

Beskrivelse

Ny Adria Action 391 PH fra 2018 er en super rejsevogn med endekøkken, toiletrum med bad, siddegruppe og udtræksseng.
PRISEN ER INCL. NUMMERPLADE OG LEVERINGSOMKOSTNINGER!

Specifikationer

2018

4

4

Udstyr & funktioner

Tværvendt db. Seng
Hæve/sænkebord
Kassettegardiner
Stabilisator
Stor tagluge
Serviceklap
3 gasblus
Endekøkken
Køleskab
Toiletrum
Thetford toilet
Brusebund
Bruser
Senge-spots
Fladskærmsholder
Gasovn m/blæser
Varmtvand
Fast vandtank

138.260,00 kr.

ALSIDIGE CAMPINGVOGNE

TIL ALLE BEHOV

Hos Svendborg Camping Center har vi altid et bredt udvalg af campingvogne af forskellige mærker og modeller. Hvilken campingvogn I skal vælge kommer helt an på feriens art, familiens størrelse, og hvad I har af ønsker og behov. I vores store butik i Svendborg på Fyn, har vi altid forskellige udstillingsmodeller fremme, så I har mulighed for at se og træde ind i vognen før i køber.

Vores erfarne medarbejdere ved en hel masse om camping, og hvad man har brug for på en campingferie. Uanset om i er første gangs campister, eller om I har været campister i mange går, kan vores medarbejdere helt sikkert bidrage med et godt råd og vejledning ift. jeres nye vogn.

SALG AF

CAMPINGVOGNE

Svendborg Camping Center er beliggende i Svendborg på Fyn, men servicerer kunder fra Både Jylland & Sjælland. Vi står for salg af campingvogne og meget andet til campingferien. Kom forbi vores butik i Svendborg og oplev en vaskeægte campingstemning, mens du kigger på vores mange udstillingscampingvogne.

Kontakt os i dag på telefon 62 21 70 07 eller på mail svendborgcampingcenter@mail.dk, hvis du har spørgsmål om vores campingvogne eller andet.