Brugte

Campingvogne

Campingvognsferier er utrolig populære blandt mange danske familier. Der er noget helt særligt ved at tilbringe sin ferie ude i naturen med en campingvogn som følgesvend, og der findes mange fantastiske campingpladser i Danmark og resten af Europa. Uanset om du ønsker en campingferie i Danmark eller udlandet, om sommeren eller vinteren, er en campingvogn en vigtig del af ferien. Den skal være med til at danne de fysiske rammer, og det er derfor vigtigt, at I finder den helt rette, der dækker familiens behov og ønsker.​

Adria Adora 512 UL

Tilbage til oversigten

Beskrivelse

Brugt Adria Adora 512 UL fra 2010 er en rigtig flot og velholdt vogn med dejlig rundsiddegruppe, 2 gode enkeltsenge, køkken og stort toiletrum bag.
Vognen er udstyret med:
Gulvvarme, TV antenne, Radio, TV/EL Stik, Ventura 3m fortelt og Mover.
PRISEN ER INCL. NUMMERPLADE OG LEVERINGSOMKOSTNINGER!

Specifikationer

2010

230 cm.

4

4

Udstyr & funktioner

Enkeltsenge
Hæve/sænkebord
Rundsiddegruppe
Kassettegardiner
Mover
Stabilisator
Stor tagluge
Serviceklap
3 gasblus
Køleskab
Ekstra stort toiletrum
Thetford toilet
Spots i siddegruppe
Senge-spots
TV-antenne
Gasovn m/blæser
Gulvvarme
Varmtvand
Fast vandtank
Fortelt - Ventura 3m

106.500,00 kr.

Salg af campingvogne​ på Fyn nær Sjælland

Vores erfarne medarbejdere ved en hel masse om camping, og hvad man har brug for på en campingferie. Uanset om i er første gangs campister, eller om I har været campister i mange går, kan vores medarbejdere helt sikkert bidrage med et godt råd og vejledning ift. jeres nye vogn.

Salg af campingvogne

Svendborg Camping Center er beliggende i Svendborg på Fyn, men servicerer kunder fra Både Jylland & SJælland. Vi står for salg af campingvogne og meget andet til campingferien. Kom forbi vores butik i Svendborg og oplev en vaskeægte campingstemning, mens du kigger på vores mange udstillingscampingvogne. Kontakt os i dag på telefon 62 21 70 07 eller på mail svendborgcampingcenter@mail.dk, hvis du har spørgsmål om vores campingvogne eller andet.