​Ring: ​62217007

​Campingvogne

Se vores flotte udvalg af nye -og brugte campingvogne

Fortelt til campingvogn

Når man tager på camping i Danmark, selv midt i højsommeren, kan man ikke altid stole på, at der er høj sol, ingen blæst og temperaturer over 25 grader. Med et fortelt kan du danne rammerne om udendørshygge på campingferien uanset vejr! De famøse danske sommerbyger kommer ofte ubelejligt, og kan få hele familien til at søge indenfor midt i aftensmaden. Med et fortelt kan I stadig nyde aftensmaden, et spil kort eller en kold cola udendørs, mens I sidder i læ for både regn og blæst.

Et fortelt til alle typer behov

Der findes forskellige typer fortelte, og alle har hver deres fordele, afhængig af hvad man ønsker. Nogle familier har brug for et stort fortelt med plads til campingmøbler, legetøj, grill og lignende, mens andre blot har brug for et lille fortelt, som kan danne ly for regnen. Hos Svendborg Camping Center, forhandler vi bl.a. det danske mærke Isabella, hvor både design, funktionalitet og holdbarhed altid nytænkes. 

Med et fortelt fra Isabella får du et flot og æstetisk, funktionelt og holdbart fortelt til din campingvogn, der kan være familiens trofaste følgesvend på mange campingferier. Vi forhandler desuden de smarte Kampatelte, hvor teltet bliver holdt oppe ved at puste luft i det, i stedet for at blive holdt oppe af stænger.​

Besøg butikken og se vores store udvalg af fortelte

I vores butik i Svendborg på Fyn, forhandler vi hele Isabellas program, og vi har altid et stort antal opslåede telte i centret, så du kan danne dig det bedste indtryk at dit nye fortelt. I butikken står der altid kompetente medarbejdere klar til at hjælpe og vejlede dig, uanset om du skal have nyt fortelt eller andet til campingferien. Kontakt os i dag på 62 21 70 07 eller på mail svendborgcampingcenter@mail.dk.

Åbningstider

Åbningstider:

Mandag- Fredag: 10.00 - 17.00​
​Lørdag:  Lukket
​Søndag:  Lukket

Kontakt

Svendborg Camping Center Porthusvænget 3

5700 Svendborg

Tlf.: 62 21 70 07

Nyheder​

Historisk lave renter på lån

Gå ind under finansiering og se eksempler på, hvordan du kan få finansieret din campingvogn og eksempler på hvad det koster om måneden.

​Tilmeld Nyhedsbrev

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

"Fantastisk service helt klart ikke sidste gang vi handler der"
​★ ★ ★ ★ ★

-Ingelise Nielsen

Vurderet 4.5 / 5 stjerner ud fra mere end 8 anmeldelser fra Facebook

​Firmainformation

Svendborg Camping

CVR: 29628521