​Ring: ​62217007

​Campingvogne

Se vores flotte udvalg af nye -og brugte campingvogne

Campingvogne til salg

Ferie i en campingvogn har i mange år været blandt danskernes fortrukne ferieform. Den afslappede og uformelle stil passer godt til os danskere.

Gennem mange år har vi solgt og leveret campingvogne til tilfredse campister og har et stort udvalg af campingvogne til salg. Står du og mangler en ny campingvogn - til din kommende ferie med familien - så har Svendborg Campingcenter på Fyn Danmarks stærkeste caranvanprogram.

Både nye og brugte campingvogne til salg

Vi har tre forskellige typer af campingvogne på programmet: Nye og brugte samt afhentningsvogne.

Blandt de mærker, vi fører, kan nævnes Hobby, som er Danmarks og Europas mest solgte vognmærke. De producerer mere end 20.000 campingvogne om året fordelt på 66 forskellige modeller. Mærket Adria forhandler vi også. Her finder du bl.a. helårsvognen Alpina med Alde Centralvarme og vandbåren gulvvarme.

Kom forbi og find din nye campingvogn

Hvis du er på udkig efter en billig ”gør det selv”-campingvogn, så har vi en del afhentningsvogne på lager. Det er campingvogne, der købes som beset uden garanti eller reklamation og kan indeholde fugtskader eller andet.

Søger du noget bestemt, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 62 21 70 07 og mail: svendborgcampingcenter@mail.dk. Kom forbi os og se vores store udvalg af campingvogne til salg.

Danmarks- og Europas mest solgte vognmærke, med over 66 forskellige modeller og indretninger at vælge imellem.

​5 modelserier med et væld af super indretninger - ligefra Action - verdens "største" mindste vogn, til helårsvognen Alpina med Alde Centralvarme og vandbåren gulvvarme. Fuld valuta for pengene.

Åbningstider

Åbningstider:

Mandag- Fredag: 10.00 - 17.00​
​Lørdag:  Lukket
​Søndag: 11.00 - 16.00

Kontakt

Svendborg Camping Center Porthusvænget 3

5700 Svendborg

Tlf.: 62 21 70 07

Nyheder​

Historisk lave renter på lån

Gå ind under finansiering og se eksempler på, hvordan du kan få finansieret din campingvogn og eksempler på hvad det koster om måneden.

​Tilmeld Nyhedsbrev

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

"Fantastisk service helt klart ikke sidste gang vi handler der"
​★ ★ ★ ★ ★

-Ingelise Nielsen

Vurderet 4.5 / 5 stjerner ud fra mere end 8 anmeldelser fra Facebook

​Firmainformation

Svendborg Camping

CVR: 29628521